Köcsög TV2

2009.03.26. 14:08

Ki a picsa tud fennt maradni 21:40-ig

Az érdekelne, ki hogyan vélekedik arról, amivel megetet minket a média. Őszintén megvallva fogalmam sincs arról, hogy kik a célcsoportjai a régi " nyolc " órai műsoroknak!? Igaz, hogy gazdasági válság van, de tényleg csak a saját gyártmányú önkéntes celebek bénázását kell néznünk? A Tv, mint olyan a szórakoztatásra és a kikapcsolódásra jött létre, no meg a hírek gyorsabb eljutására! De Én személy szerint már nem kikapcsolódok, csak bosszankodom, és nem pihenek, hanem stesszelek; és a hírek fele kamu műbalhé........

Lehet, csak Én vagyok Tv függő, de nagyon fáj a kis lelkemnek, hogy egyszerűen az eddig tényleg kikapcsolást jelentő sorozatok többségének még a főcíméig sem bírok fellenni. Tényleg fáj, mert egyszerűen tele vannak a magyar csatornák nézhetetlen műsorokkal. Olvassak? Gondolom: sokan , ezt a lehetőséget ajánlanák fel Nekem, de megoldás-e az, hogy nem nézel Tv-t, bojkottálsz?!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemkozoltvelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr301026954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dögös Robi 2009.03.26. 20:42:39

Na igen, a panaszkodás az megy, bezzeg a székkel egyensúlyozás nem...
:)
süti beállítások módosítása